top of page

Cégbemutató

Tisztelt leendő megbízóink, partnereink! Kérjük engedjék meg, hogy az alábbiakban bemutassuk biztonsági cégünket, a Petso Group Kft.-t.

Cégünk biztonsági szolgáltatásokat nyújt, elsősorban vagyonvédelmi feladatokat látunk el. Vagyonvédelmi tevékenységünk során a biztonság és a védelem az elsődleges szempontok, melyekre kiemelt figyelmet fordítunk. Vagyonvédelmi munkáinkat kizárólag szakképzett vagyonőrökkel végezzük, akik az őrszolgálati utasításunknak megfelelően magas színvonalon végzik feladataikat.

Cégünk köztartozásmentes és rendelkezik a szolgáltatás ellátásához szükséges Rendőrhatósági Engedéllyel, valamint 5 millió forint értékhatárig vagyonvédelmi szakmai felelősségbiztosítással. Vállaljuk vagyonvédelmi munkák ellátását Budapest területén, de az ország bármely területén tudunk szolgáltatást biztosítani a megfelelő szakmai irányítás mellett, amely garantálja a minőségi vagyonvédelmi szolgáltatást.

Az őrszolgálat tagjainak munka- és tűzvédelmi oktatását a munkába állást követően a lehető legrövidebb idő alatt megszervezzük. Emellett biztosítunk egy 24 órás ügyeleti telefonszámot, amelyen bármikor kapcsolatba léphetnek velünk, valamint minden őrszolgálati területen szolgálati telefon van rendszeresítve. Biztonsági cégünk a legmagasabb szintű biztonságot és védelmet nyújtja megbízóink számára.

Cégvezetés:

Somogyvári Gábor ügyvezető igazgató

Petró Tibor tulajdonos

Székhelyünk: 2161 Csomád, Kossuth Lajos u. 79.

Irodánk: 1135 Bp., Lehel u. 61. II./207.

Email: petsogroup2022@gmail.com

Somogyvári Gábobor telefonszáma: 0630 335 3049

Petró Tibor telefonszáma: 0630 335 5180

 

Reméljük Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink körében tudhatjuk! Bármilyen kérdése merülne fel szolgáltatásainkkal, árainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal és kérje árajánlatunkat!

bottom of page